LIFE

Onsdag. Hela dagen lång.

Se där ja. Redan onsdag och allt vad det innebär.

Helgen susade förbi och vips så var det måndag och arbetsdag. Men inte för mig. Nej. Lite oväntad feber och mystiska utslag dök upp på lilleman  under söndagen vilket gjorde att vi fick vara hemma. Men då han var pigg i övrigt så såg vi till att mamman i hushållet fick en hel del motion och frisk luft för att inte gå helt bananas där hemma. Och nog är det så att barnen sover bäst i vagn, utomhus. Så under sovtiden hann jag med en del powerwalks varav en hamnade på strax över 1,5 mil. Go känsla i kroppen efter den kan jag lova. I går var han feberfri och vi var in till kontoret en sväng för att svara på mejl och kolla så att allt var lugnt innan det var dags för premiär. Premiär att jogga med barnvagn. Åhh herre jisses vad tungt det var. Ville ge upp efter första intervallen redan men krigade mig igenom alla och avslutade med att promenera hem till Ullvi igen. Lite lagom tisdagsmotion så där.

2015-03-16 12.55.032015-03-16 12.58.112015-03-16 13.11.162015-03-16 13.12.58

Och höjdpunkten för lilleman är under promenaden hem då han kollar efter tjaktoj. Överallt spanar han och blir lika överlycklig varje gång det dyker upp en, oavsett om den är stillastående eller i rörelse. Bortsett från mamma så tror jag att tjaktoj är ett av hans första riktiga ord.

En blivande bonde månntro?

Tyvärr missade lilleman när vi passerade dessa lurviga sötnosar på vägen runt Limsjön men efter att han kikade på bilderna så lovade jag att vi ska gå förbi där en dag när han är vaken. Klart han ska få träffa kossorna. Men det får bli till helgen för nu är vardagen tillbaka och med det långa dagar på förskola och jobb. Jag är tillbaka på kontoret och sitter helt ensam här på nedervåningen. Grabbarna som annars håller mig sällskap med alla tokigheter och ”fisar” har dragit ner till Malmö för att stötta killarna i laget under kvällens match.

 Nu är det dags att sätta fart och arbeta i kapp två dagars frånvaro.

”Änt de roligt så säg”.

Tjohoo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.