LIFE

Kärleksmums från himlen?

I går var jag i väg på vägning.

Det var en uppgiven tjej som klev in till coach Anna och vågen. Jag hade noll och inget hopp. Hungrig som en varg då jag glömt att äta mellisen och det enda jag kunde tänka på var en nybakad plåt med kärleksmums i solen tillsammans med en vän. Och hade den där plåten kommit ner från himlen och landat framför näsan, ja då, då hade jag inte kunnat hejda mig. Jag lovar. Jag hade klämt i mig allt själv. Nästan.

Men nu kom det ingen plåt med kärleksmums till mig och det var kanske tur det, för resultatet kunde jag verkligen inte klaga på. En aning lättare till sinnes steg jag ut från vägningen kan jag lova er.

Screenshot_2015-03-11-17-50-21-1

 -1,7 kg. Jo, man tackar!

Screenshot_2015-03-11-17-50-57-1

Diagrammet fick sig en skjuts nedåt och jag är väldigt glad att det lossnade denna vecka. Hade det varit ett kasst resultat som förra veckan tror jag bannemig att jag åkt raka vägen hem för att baka. Bara till mig själv. Inte för att något blir bättre av det men jag skulle lindra besvikelsen. Om så bara för en liten stund. Men nu slapp jag ”känsloäta”, hur bra som helst!

Så nu är jag på banan, i alla fall enligt min plan mot målvikten, som jag tänkt att jag ska nå i slutet på maj. Piiuuuhh!

Och nu är det bara att fortsätta blunda för suget som är något överdjävulskt just nu. Jag vill ha choklad. I mängder. ”Moffa” i mig så mycket jag bara kan. Det är nästan så att jag inte kan behärska mig och vill springa i väg till närmsta butik och köpa mig en chokladkaka att fylla buken med.

Men än så länge har jag klarat av att stå emot begäret men det är tufft.

På riktigt.

Hoppas innerligt att det ger med sig snart för jag vill klara detta. Jag vill verkligen. Men ett begär är ett begär som nästintill kan går över lik för att få det som önskas för stunden. Så därför behöver jag mota bort det och bli stark nog att göra kloka och sunda val utan att känna att jag avstår saker. Dock har jag inte kommit så långt att jag kan ta bara en bit. En liten bit. Mycket vill nämligen ha mer. Helst allt.

Ja ni hör ju.

Håll tummarna för att jag är stark nog. Jag behöver det verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.