LIFE

Att starta dagen med en käftsmäll.

Okej.

I dag tar jag återigen upp kampen mot/med mig själv. Slirat och halkat de senaste två veckorna vilket har resulterat i plus på vågen. Som jag redan befarade sist jag skrev om min resa, som ni kan läsa HÄR. Då hade jag gått ner över ett kg men det har jag alltså lyckats äta upp igen. Med råge.

Så i morse vägde jag mig hemma. För att få en vikt att utgå i från här och nu. Har egentligen vägdag på onsdagar, dvs. i morgon, men då jag är på utflykt i morgon så kan jag dessvärre inte ta tjuren vid hornen på mötet. Så det blir hädanefter egen vägning på tisdagar. På morgonen. Och med nystart nästa vecka alltså även vägning på onsdagar hos coach Anna. Två gånger i veckan är i mitt tycke en gång för mycket men för att komma i gång i dag så måste jag ha den här siffran att utgå i från.

Så. Facit denna morgonen: 68,5 kg.

2015-04-19 12.45.05

En redig käftsmäll.

Och planen nu är att jag ska sjuttsingen fixa detta. Jag mår inte bra av mitt hattande fram och tillbaka. Om fem veckor fyller jag 32 år. Min enda önskan är faktiskt att jag ska ta mig ner till 63 kg. Inga presenter eller nåt annat den dagen, jag vill bara kunna sätta på mig jeansen i storlek 28 som ligger där hemma i lådan och känna mig ”fabulous”. Det ska inte klämma, trycka eller vara obekvämt. Bara sitta snyggt och fungera med en tight topp till utan några vällande muffinskanter.

Tror ni att det är möjligt? Det är ganska många kilon som måste släppa(-5,5kg) på dessa 5 veckor. Inte omöjligt. Eller jo kanske. Och kanske till och med är det så att jag har satt ett orimligt mål. Men om jag inte klarar av det då får jag väl skjuta på det en vecka eller två…kanske sikta mot midsommar i stället?

Ja. Så får det bli. Nu ska jag verkligen göra ett riktigt tappert försök och till nästa tisdag så vill jag ha klarat av vecka ett med ett minusresultat på lite mer än kilot.

Jag kan!

Jag vill!

Jag ska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.