LIFE

Att ha lite mycket på to do listan.

Dagen har gått i ett. Jag åt aldrig någon frukost för jag kände inte att tiden fanns till det. I ett rasande tempo blev det dammat, dammsugit och torkade golv. Jag hann knappt med själv. Promenad med Grynet efter det och sedan har jag varit i snickarbon och spraymålat lite påskpyssel. Hann med att ta reda på lite kyckling, tvätta okänt antal maskiner och påbörja cake popsen som ska tas med till morgondagens kalas. Allt detta innan lunch.

August kom hem från förskolan vid tolv tiden och vi tog en liten promenad så att han skulle somna, något som gick väldigt fort. Trött liten kille som haft påskmys med fräknar på näsan och rosiga kinder på förskolan i dag. Tydligen hade det varit en höna där som sprungit runt och värp ägg med små presenter inuti till barnen. Så August kom hem med såpbubblor. Mycket uppskattat och vi har redan testat dem ute på gården. Som en liten bonus den här eftermiddagen så fick vi finbesök från storstadsborna. Och inte vilka storstadsbor som helst utan Michaela och Christoffer kikade förbi på en kram. Hur gulligt är inte det då!

2015-04-02 15.27.22

Ja, och nu har vi haft några timmars utevistelse tillsammans. Otroligt mysigt trots tsunamin som sköljde över köksbordet för några minuter sedan. Vatten precis överallt. Japp. Det är sant. På bordet. Under bordet. Alla papper…

Ja, ni fattar.

Då klockan närmar sig sju snåret så betyder det bad och efter det läggdags och det är nog bra det för jag har mängder av saker som ska vara klara till morgondagen som måste göras i kväll. Avfärd alldeles för tidigt för att vara en ledig dag men det är det värt. Vi ska ju på kalas och träffa familjen. Då är det självklart värt att kliva upp i ottan och ha grusiga ögon några timmar. Min underbara älskade familj som jag träffar alltför sällan. Men i morgon.

Då jägarns!

Om några timmar då vet vi också hur det går för Leksands IF.

Ångest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.