BEAUTY

Ett frisörbesök senare.

Vilken helg. Lördagen har jag inte ens förstått att den passerat och söndagen kändes mer som lördag vilket resulterar i att jag just nu har lite svårt att begripa att det är arbetsdag. I dag. Vad hände liksom?

Mycket promenerande har det i alla fall blivit. Både med familjen och på egen hand. Och det är så otroligt skönt för mitt inre att röra på kroppen. Jag känner mig lugnare. Men förutom promenerandet så var jag i lördags hos min fina, omtänksamma vän Nathalie och fixade till risbusken min. Herregud. Det var sannerligen på tiden. Långt, ostyrigt, urtvättad färg och allmänt trött var mitt intryck när jag satt där i stolen och synade mig själv i spegeln innan arbetet påbörjades. Men för att liva upp det hela så har vi haft en plan under ungefär två månaders tid. En plan som jag bara berättat för en annan person förutom Nathalie. Efter mycket funderande fram och tillbaka så kändes det rätt i tiden. Det var dags för en förändring. Och det passade sig väldigt bra att göra denna förändringen en lördag. Just denna lördagen. På tu man hand med vännen min i salongen som annars brukar vara full av människor och sjuda av aktivitet men inte denna dagen. Nu var det lugnt. Behagligt. Det var bara vi två,  lite svag bakgrundsmusik och en hel del samtal, oss emellan i förtroende, som delades. Vänskap. En fin sådan.

2014-12-22 10.00.34

Så nu sitter jag här. Efter ett klipp. Med en ny frisyr och fräschare sommarfärg. Och jag är så nöjd så nöjd. Det känns som jag. Men mer än så får ni inte veta just nu. Jag har inga bilder att bjuda på. Än. Men det kommer och jag ska göra ett tappert försök att leverera en duglig bild under morgondagen(ingen vill se denna trötta mamman som sovit färre timmar än vanligt denna natten. Om det nu är möjligt. Att sova färre timmar menar jag.). Lovar inget. Men försöker. Verkligen.

Så länge får ni hålla tillgodo med denna bilden från decembermånads frisörbesök. En förebild såklart som speglar på ett ungefär hur det såg ut i lördags. Håret var dock en aningens längre denna gången och färgen lite ljusare men det ger en bild av mig med utsläppt hår. En inte helt vanlig bild numera då håret allt som oftast åker upp i en tofs och stannar där en vecka eller så. Det är helt enkelt för att det är bekvämt och går snabbt.

Men det var då. Nu är det som sagt nya tider.

Nya härliga tider!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.