BEAUTY

Att ha gjort ett klipp.

Jag lovade att jag skulle visa bilder på mitt barr i går men det blev visst inte så. På något konstigt sätt så fastnade fröken inte på bilderna. Det var bara någon gammal trött människa som stirrade tillbaka på mig. Jag kände inte igen henne. Kan omöjligt ha varit jag. Konstigt det där. Hur bilden i huvudet inte stämmer med verkligheten. Och vice versa.

Men efter påtryckningar från vänner så lovade jag att skicka över bilder i dag och det är nu gjort. Och då känner jag att jag lika gärna kan bjuda även er på bilderna. Så håll till godo.

2015-04-01 09.16.17

2015-04-01 09.17.48

Ett rejält klipp fick det bli. Lite över 1 dm hår föll till golvet i salongen. Och det känns riktigt bra. Det är ovant och lite mer jobb att se dräglig ut om dagarna men jag behöver nog den utmaningen för att inte förslappas helt och hållet.

Färgen fräschades upp så här inför våren och sommaren som är i antågande med slingor, mörk botten och en kopprig nyansering . Jag gillar det riktigt mycket. Nathalie har verkligen gjort ett kanonbra jobb och jag är så tacksam att jag vågade utmana mig själv att ta steget till förändring.

Glad att jag vågade hoppa. Lämna det trygga och behagliga som jag vet fungerar, det har ju så gjort i flera år. Men med all turbulens som varit på sistone så var det helt enkelt dags. Och det känns så rätt.

Så jägarns rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.