INSIDE

Utskriven men sjukskriven.

Det har varit tyst här inne. Jag har inte riktigt orkat sätta mig ner och känna efter. Att komma hem var helt fantastiskt. Till mina pojkar, djuren och den röda lilla stugan. Men det var och är fortfarande en smula skrämmande måste jag erkänna. Det är skakigt att stå på egna ben. Att försöka hitta kraften och orken att leva.

Jag blev alltså utskriven i torsdags efter min permission. Träffade överläkaren nere i Säter och vi pratade igenom situationen, framtiden och förhoppningsvis ska vi inte behöva ses igen. I alla fall inte under dessa omständigheter. För hur det än är, så måste jag försöka att klara mig på egen hand nu. Jag vill det. Men jag är också medveten om att det kommer att ta tid, vara svajigt och förmodligen en hel del fallgropar längs med vägen. Och jag försöker se det som en del av resan. Att det ska vara så.

2015-07-05 17.00.53

Så därför ska jag i dag åka till Falun för att träffa en terapeut som är ”vikarie” för min psykolog som har semester just nu. Känns lite udda att komma till en ny men kanske även kan vara nyttigt att dessa två gånger få träffa någon med nya idéer och synsätt. Huvudsaken är väl egentligen att jag kommer i väg och därför ska jag lämna en sovande August i Martins händer nu och bege mig mot grannstaden. Förhoppningsvis vänder jag åter mot Leksand lite lättare till sinnes.

KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.