HEALTH,  MOI

#påskutmaningen

I går var det söndag. Storhandlade i Borlänge på förmiddagen innan det var dags för kalas(och femmilen på skidor).

Underbara lilla Maj fyllde i torsdags 1 år!

Och med paket så var vi faktiskt, tro det eller ej, först på plats av de inbjudna. Hmm…plötsligt händer det eller vad är det man säger. Fika, bus och inspektion av Maj´s leksaker stod på agendan för August. Dock en aningen dålig på fika men de andra två sakerna, bus och inspektion avklarade han med bravur. Det såg väl mer eller mindre ut som en bom briserat när vi lämnade kalaset för att åka hem och ta reda på alla varor vi inhandlat tidigare under dagen.

Snön vräkte ner. Det blåste isvindar. Och jag, ja jag hade ett löppass inplanerat. Oj, vad motiverade jag var. Eller inte. Fyy, vad jag bävade för att byta om och gå ut i kylan igen medan pojkarna befann sig inne i värmen och kollade på lite barnprogram och lekte. Men med lite pepp från Tobbe så klev jag ut genom dörren. Något jag inte ångrade i efterhand(såklart!) För har jag någon gång ångrat ett träningspass? Svar: NEJ!

2015-03-02 13.15.31

Så mycket stolt kan jag säga att jag nu klarat av pass två trots rådande förutsättningar samt att jag tagit klivet in i #påskutmaningen som Limsjön Marathon anordnar. Roligt att en icke löpare kan få vara med i såna här utmaningar och vill ni veta med om vad den innebär så får ni kika in på Limsjön Marathons<– hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.