HEALTH,  MOI

Min plan.

Andra dagen på min nu utstakade väg.

Vägen mot mitt mål.

Skärmklipp5

Så här ser det ut nu de kommande veckorna. Jag har satt ett  veckomål på -0,8 kg, lite högt kan tyckas men jag hoppas att jag i slutändan hamnar på ett snitt runt det för då kommer jag att nå mitt mål som planerat. Wiiieee!

Så nu är det hårt jobb och jävlar anamma som gäller för Fröken Hagström. Som ni även kan se ovan så har jag som mål till nästa vecka att promenera minst 35 000 steg. Alltså ett snitt på 5000 steg per dag och jag fick en riktig kanonstart i går då jag kom upp i det dubbla. En fantastiskt härlig start och otroligt sporrande till att också knata de kommande dagarna så att jag kommer upp i minst mina dagliga doser av steg.

Så här har ni min plan. Enkelt och inga krusiduller. En sund grund helt enkelt. Jag kände att jag inte orkade med för mycket krav och måste, i stället har jag satsat på bra kost och enklare träningsutmaningar såsom promenader och joggning.

Och för att komma upp i dagens steg så ska jag nu knata i väg till arenan för lite inventering av souvenirer, det är match på lördag och då ska det vara påfyllt och se städat ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.