MOI

Migrän. Suck.

Ok.

Jag har haft en riktig skitdag/kväll. Hela dagen har kantats av migrän. Att jobba har varit en utmaning utan dess like. Bara att hålla sig upprätt på stolen har varit ett projekt i sig. Så det var med glädje jag insåg att förskolan stängde tidigare i dag och jag fick åka hem med busen. Och hemma har jag tyvärr inte varit den mamma som jag vill vara. Men vi har kollat på lite barnprogram, lekt med lego och kört traktor. Ungefär det jag klarade av innan det blev några uppkastningar och jag fick lägga mig på sängen och titta på när buse roade sig själv. Men han var snäll och berättade allt som hände under lekens gång så att jag inte skulle känna mig utanför. Finaste omtanken om du frågar mig, brrrruuum brrruuum(traktorn ute på tur)…

244

Dock så var han inte lika sugen på att sova. Nattningen som gått rätt så fort på sistone tog i kväll 90 minuter. Envis som synden och en mamma som bara ville få gå och lägga sig i sängen. Ingen bra kombo. Men trägen vinner. Och jag har precis kickat i väg några mejl till fina människor, innan jag nu äntligen ska släcka och sova. Med en enorm förhoppning om att vakna i morgon bitti, pigg och utvilad. Utan migrän. För så här går det inte att ha det.

Nej, inget blev riktigt som tänkt i dag. Då jag inte riktigt har kunnat inta någon riktig mat på kvällen så blev det bland annat en smörgås. Alltså inte enligt tänkt kost men det är som det är. Jag får ta nya tag i morgon. Det blir nog bra ändå. Jag har 28 dagar kvar på detoxen vilket gör att ett snedsteg inte borde vara någon större fara. Jag hoppas i alla fall på det. Nu: sova.

Dröm sött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.