AGGE

God ”morgon” måndag!

En solig sådan som verkligen gjorde det enkelt att kliva upp ur sängen i morse. I dag är det full arbetsdag som gäller med allt vad det innebär. Mailen bråkar lite här på kontoret men annars så tror jag att de kan bli en bra dag. Jag har nämligen planerat in en promenad på lunchen. Och bara det är bäddat för en härlig dag. Jag har till och med tagit med mig ”ickeskavsårsskorna” hit till kontoret. Så att slippa skavsår och få sol på näsan. Det måste bli en bra dag. Jag känner det!

2015-03-06 15.44.40

2015-03-06 15.43.34

I fredags hämtade jag en sprallig liten kille på förskolan, redo att ta helg efter en dag fylld av sång och dans. Och lilla killen skulle klä sig själv vilket resulterade i stövlarna på fel fot. Men jag frågade om det var skönt och han sa ja och han var nöjd, ja men då så. Vi har alltså numera vandrat in i den här härliga perioden ”kan själv”. En stark liten vilja och massvis av envishet ryms i den där lilla busen och det är underbart att se, det bådar gott för framtiden även om jag i bland önskar lite mer medgörlighet. Men hey, det är bara mitt hår som blir lite mer gråsprängt när vi har diskussioner och det går alltid att dölja med lite färg, huvudsaken lilleman får utvecklas och bli en kille med fötterna på jorden som reder sig själv.

Så han får fortsätta klä sig som han vill. Bortsett från tillfällena när han ska gå med bar överkropp till förskolan. Det är trots allt vinter och kallt ute så lite begränsningar finns det. Men skillnaden på höger och vänster sko, det spelar ingen roll. Han är ju glad. Stolt att han kan själv.

Min lilla stora kille.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.