AGGE

Att få en snabb diagnos.

Det måhända var det snabbaste läkarbesöket någonsin men det var också ett väldigt trevligt sådant. Läkaren lyssnade på mina ord och behövde bara se ryggen på buse för att snabbt konstatera att det är nässelutslag han har och att det krävs lite antihistamin i flytande form för att förhoppningsvis få det att dämpas. Det är enligt läkaren en lite kraftigare allergisk reaktion mot någonting som han har fått och att finna ut vad orsaken är…ja det är i stort sett omöjligt. Men vi påbörjar medicineringen i morgon bitti och hoppas på att det hjälper. Detta ska han äta en vecka ungefär och har det inte gett med sig så är det tillbaka till farbror doktorn för vidare och grundligare undersökning. Men vi hoppas såklart att vi klarar oss på den här flaskan med flytande ”sirap” och att det är bra sedan.

Dock blir det att stanna hemma från förskolan i morgon för att se hur han reagerar på medicineringen och ha lite uppsikt. Men på måndag är det tillbaka till dagis då han har omkring en miljard myror i brallan och trots allt inte smittar.

Så eftermiddagen tillbringade vi i lekparken tills det att sambon arbetat klart och vi kunde åka hem till Jönsesgården. Efter lite lek så intogs middagen på brokvisten till det ljuva ljudet av grävmaskinen. Arbetet med altanen fortskrider och det blir nog  #förjägarnsbranärdetblirklart!

IMG_20150611_184442

Och nu har torsdagen nått sitt slut. Snart slår klockan över till fredag och helg, tjohoooo! Jag orkar dock inte hålla ögonen öppna längre och nu ska det sovas med hopp om att vakna frisk och kry i morgon.

Dröm sött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.